FAKTARUTA OM

MEDARBETARSKAP

 

(

 

Många har funnit det mödan värt att satsa på vårt arbete. Det kan man göra på olika sätt. Man kan stödja med pengar och gåvor in natura. Vi har en obestämd skara av understödjare som går under namnet ”S:t Nicolai Vänkrets” och varje år får två Meddelanden, ett före jul och ett före pingst, vilka ger kortfattad information om vårt arbete och en artikel i något för oss aktuellt ämne. Vårt postgiro är Helgeandssystrarna pg 59 18 18 – 0.

Man kan tillbringa kortare eller längre tid som frivilligarbetare eller praktikant mot husrum och fritt vivre. Det är bara att höra av sig till oss per tel 018-38 30 02, per post Alsike kloster SE – 741 92 Knivsta eller per e-post systrarna@alsikekloster.org.

Vi har också haft internationella arbetsläger – ett år byggde vi hönshus, ett annat blev stora huset ommålat – kombinerat med information om flyktingpolitik och asylsökande med hjälp av våra experter.


            Kristus räcker sin hjälpande hand åt de döda i dödsriket

 

    Tillbaka                                                                                                                                 Tillbaka
medarbetare                                                                                                                  engagemang